Services


THE CONCEPT


Mijn wapen. Ik schiet analoog met een 65 jaar oude Leica M3 en Voigtländer Vitomatic I. Analoog fotograferen dwingt u als fotograaf nog beter na te denken over kaders. Iedere foto kost pellicule en tijd voor ontwikkeling. Je drukt pas af als je zeker bent dat de foto een juweeltje zal zijn.

De camera is mijn wapen. Ik schiet digitaal met Canon. 5DII, 5DIII en 5Ds. Mijn lenzen zijn professionele EF lenzen, dus kwaliteit verzekerd! Enkel het beste is goed genoeg.

Flitsen doe ik met Elinchrom. Hiervoor gebruik ik ELB 400 sets in combinatie met achthoekige softboxen, paraplu s en ringflitser. De juiste lichtinval is van een ontzettend groot belang, en kan een foto maken of juist helemaal breken.

Doordachte kaders. Ik zoek naar het ideale kader. Ik puur een beeld uit door storende elementen te elimineren. Achter elke foto zit een bepaalde strategie. Het plaatje moet volledig kloppen.

Perspectief. Ik zoek naar kaders die uniek zijn. Standpunten waar niemand anders aan denkt of die niemand anders ziet. Zo probeer ik uniek te zijn in wat ik doe. Zodat ook de klant de ultieme foto krijgt die hij verdient.