Fotograaf in Tongeren en Limburg

Huwelijksfotografie en trouwfotografie Tongeren

De mooiste dag van je leven, die maak je maar één keer mee.

De familie die jullie komt gelukwensen, de mooie speeches van vrienden en familie, de openingsdans en natuurlijk ... het aansnijden van de taart. Ik sta klaar om op de belangrijkste momenten jullie geluk te vereeuwigen zodat jullie ieder moment kunnen nagenieten van de beelden en mooiste herinneringen.

Als liefhebber van mooie beelden fotografeer ik ruim 25 jaar dagelijks. Tijs Posen - huwelijksfotograaf
modellenfotografie
 
 

Modellenfotografie by Tijs Posen

 

Modellenportfolio Tongeren

Ben je model aan het begin van je carriere of reeds enkele jaren professioneel actief of de catwalk? Dan is een modellenportfolio iets voor jou.

De opbouw van een modellenportfolio is teamsport, het daarom zeker van belang dat we samen tot een goed resultaat komen.

 

 

Portretfotografie Tongeren

Mis je nog een goede foto van jezelf, samen met familie of vrienden? Dan kan ik hier verandering in brengen.

Belangrijk is hier dat je aangeeft waar deze foto voor dient. Wil u een ‘neutralere’ reeks portretfoto’s die je zowel privé als profesioneel wenst te gebruiken of ga je liever voor een fotoreeks waarbij je een bepaald talent, ambacht of gevoel wenst over te brengen.

 

 

Ik wil het verhaal dat een beeld moet vertellen zo zuiver mogelijk vastleggen in de beste omstandigheden.
Licht, kleur, decor, sfeer … alles moet goed zitten. Tijs Posen- natuurfotograaf

Natuurfotografie Tongeren

Fotograferen in de natuur is bijzonder rustgevend en het is daarom altijd weer een plezier om  aan de slag te gaan.

Natuurfotografie is ook enorm uitdagend omdat je aan de slag gaat met elementen (denk aan: weer en licht) waar je nauwelijks tot geen invloed op hebt.

Natuurfotografie gaat verder dan enkel foto’s van bossen of landschappen, denk maar aan tuinen, (natuurlijke) waterwegen, etc.

Fotografie feesten

Je hebt al iemand geregeld voor de drankjes, er is een fantastische catering, de dj krijgt iedereen aan het dansen en je hebt gelukkig een leuke oom, tante of kennis die graag even speecht ... maar wie maakt er de foto’s?

Voordat het feest van start gaat, bespreken we samen de agenda, zo kan ik er zijn op de momenten die er het meest toe doen. 

Ik ben er van overtuigd dat de beste beelden de meest spontane zijn. Ik benader mijn onderwerp zonder opdringerigheid en laat het zijn eigenheid behouden.Tijs Posen - portretfotograaf

Andere projecten

Heb je andere fotografieprojecten in gedachten? Zit je met een idee maar weet je niet waar te beginnen? Neem gerust contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.