Testimonials

Sven de Wachter


"Tijs wist op het doopfeest van onze dochter Reneé de intimiteit, de schoonheid maar ook de breekbaarheid van het leven, te vereeuwigen. Een pracht van een cadeau heeft hij ons toen geschonken! Pure kunst… Wij gaven Tijs vrij spel die dag. Niet veel later zou blijken dat hij ons blind vertrouwen in hem alleen maar heeft overtroffen. Nooit zullen we het moment vergeten toen we enkele weken nadien, samen met mijn terminaal zieke moeder in een bungalow, in het ochtendgloren een eerste blik op zijn werk wierpen. Tranen van geluk, zeg maar tranen met tuiten hebben we gehuild… Vol bewondering om zoveel visuele pracht en kracht. Het besef meteen dat we door Tijs deze fantastisch mooie uren zullen kunnen blijven herinneren toen we nog allemaal innig samen zaten op een hartverwarmende plaats. Alsof… het gisteren was… en dat… voor altijd."

Jan Posen


"Van een treffend portret tot een verheffend vergezicht, elke foto van Tijs is als een met licht geschreven gedicht."

Rilla Lysens


"Omdat onze mama en oma 70 werd, waren we op zoek naar een fotograaf die de uitdaging wilde aangaan om een fotoreportage te maken van alle kleinkinderen. Tijs luisterde goed naar wat wij wilden en stelde daarna zelf een concept en locatie voor. Hij toonde veel geduld en professionaliteit. Het resultaat is prachtig: warm, mooi, niet te traditioneel en stuk voor stuk originele foto's met een prachtige omkadering. Een klein wonder als je weet dat het om 5 kinderen ging, waarvan de kleinste 1.5 jaar. We zijn erg blij met het resultaat én de kinderen vonden het een heel leuke ervaring."

Danny Nijs - E-Frame


"Tijs is getalenteerd en enthousiast met wie het altijd fijn is om mee samen te werken. Videoreportages of fotoshoots, hij heeft beide in de vingers en alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor hem."